Вместо виц на деня - 4 юни

OFFNews 04 юни 2013 в 14:25 29880 2

Снимка: OFFNews
Снимка: OFFNews

 

Историята, която публикуваме, е популярна от години. Предвид актуалното й звучене за "семейните" отношения в новото правителство, решихме да я припомним.

През 1981 г. се ожених за една възрастна, но запазена вдовица която имаше дъщеря.

Баща ми често посещаваше семейството ми, в резултат на което между него и дъщерята на жена ми която непосредствено след брака осинових, се зародиха чувства и се ожениха. По този начин баща ми ми стана зет, а дъщеря ми - майка. Жената на баща ми, т.е. моята дъщеря, която едновременно ми се явяваше и втора майка, роди едно момче, което сега е на 12 години, което ми стана брат и съответно внук. Понеже аз съм мъж на майката на доведената дъщеря, то жена ми ми стана баба, тъй като е майка на баща ми. По този начин аз съм мъж на жена си и също и неин внук. Обаче и жена ми роди едно момченце, което сега е на 11 години и което стана шурей на баща ми, а на мене пък вуйчо, тъй като е брат ма мащехата ми - майка, която ми е дъщеря.

По този начин, аз станах дядо сам на себе си, тъй като жена ми е баба, аз съм неин мъж.

Господин прокурор, моля ви да ми се реши въпросът, тъй като аз съм много объркан и не знам имам ли право да получавам надбавки за сина ми.

Госпожа Колева от Социални грижи ми каза, че съм нямал право на надбавки, защото ни били объркани отношенията и синът ми ми бил вуйчо, което наистина е вярно. Същото ми го казва и управителят на фирмата, казал му го един адвокат.

Много ви се моля, господин прокурор, да ми проучите въпроса и да ми отговорите имам ли право на детски надбавки за сина ми Митко и да му наредите на управителя на фирма "Шермпол" да ми плати всички неплатени надбавки, защото той ми ги присвоява, а държавата ги дава на всеки човек дето има дете. И аз имам, пък нищо, че ми се падало и вуйчо...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови