Дадоха на концесия два плажа, чадър и шезлонг по 6-7 лв.

Последна промяна на 21 август 2019 в 12:35 4636 1

Правителството определи концесионерите на морските плажове „Къмпинг Черноморец“ в община Созопол и „Поморие – изток“ в община Поморие, след проведени конкурси. 

Концесионерът „МРГ БИЛД“ ЕООД ще инвестира 571 950 лв. за подобряване на достъпа до "Къмпинг Черноморец". За целия срок на договора за концесия цената за 1 бр. чадър е бъде в размер до 6 лв. с ДДС, а цената за шезлонг - в размер до 6 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности.

Размерът на концесионното плащане за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане (роялти) 21,50 на сто. 

Инвестициите, които концесионерът „АУТО ФАКТОР“ ЕООД ще направи, за да подобри облика на морския плаж „Поморие-изток“, са в размер на 583 776 лв. За срока на концесията 1 бр. чадър ще бъде на цена 7 лв. с ДДС, а цената за шезлонг ще е в размер на 7 лв. с ДДС в зоната за платени плажни принадлежности.

Размерът на концесионното плащане за всяка календарна година от срока на концесията е определен съгласно приетата от Министерския съвет Методика за определяне на минималния размер на концесионното плащане за морските плажове и предложения от концесионера размер на отчисленията от базата за изчисляване размера на концесионното плащане 8 на сто.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2953

1

zuljin

21.08 2019 в 13:37

За тоя плаж на снимката и стотинка не бих дал... Някой не е добре с главата.