Знам как да бия Надал, уверен е Григор

Рафа нарече българина завършен играч и добър приятел, двамата излизат не преди 11,30 часа

OFFNews 07 октомври 2017 в 07:37 4385 0

Григор Димитров не му липсва самочувствие преди мача с Рафа Надал днес и това е хубаво. Двамата се изправят в полуфинал в Пекин не преди 11,30 часа наше време.

Рафа и Гришо се срещнаха в Пекин и миналата година. Тогава нашето момче постигна единствената си победа срещу Надал до момента. Испанецът води с 8-1 в преките им двубои.

“Знам точно какво трябва да направя. Искам да спечеля. Имам нужда от тези мачове, работих много, но очаквам същото от него", каза талантът от Хасково.

"Просто трябва да се фокусирам върху моята страна на мрежата. Наистина не бих искал да мисля как се чувства той или как би могъл да се чувства.

Всичко зависи изцяло от мен, така че ще опитам да се концентрирам върху моята игра”, заяви Григор.

Матадора пък засипа с хвалби българина. 

"Григор е тенисист, който наистина харесвам, добър приятел в тура. Той завършен играч. Притежава всички удари и е голям талант. Има много добър сервис и страхотен форхенд. С бекхенда си пък може да променя ритъма много добре, слайсът му е отличен, също и топспина от бекхенд.

Обича да излиза на мрежата. Смятам, че Григор Димитров е тенисист, който показва невероятно отношение и притежава позитивен характер”, каза още испанецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !