В Канада: Новак Джокович е хванат с допинг

OFFNews 05 август 2017 в 16:28 13407 2

Новак Джокович е хванат с допинг, но от ATP го прикриват. Това написа канадката Хелън Пелетие. Тя е бивша тенисистка, а сега работи за местно радио.

"Говорих с няколко приятели от средите на то тениса и те са на мнение, че победителят в 12 турнира от големия шлем е хванат с допинг. От ATP обаче не го обявяват нарочно", започна канадката.

"Наистина е учудващо къде изчезна онази невероятна физическа мощ, с която Новак печелеше години наред. Каквото и да е, аз чувам слухове оттук, оттам.

Някои от информациите ми обаче идват от хора, на които вярвам изключително много и са уважавани в тенис средите. Засега са само коридорни слухове", уточни дамата, която явно не се страхува от съдебно преследване.

Припомняме, че Новак имаше слаба година, в която спечели само два малки турнира. Преди няколко дни сърбинът обяви, че е приключил сезона заради травмата в лакета. За последно той игра на "Уимбълдън". 

Припомняме, че слухове за Новак и допинг вървяха и преди година. Голямата почивка на Рафа Надал беше обяснена по същия начин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

1

рамбо

05.08 2017 в 16:52

А пък братята Уилямс изобщо, ама изобщо не употребяват допинг! Нищо, че по-малкия брат, който сега е малко бременен, има по-големи бицепси и от Джокович..Просто пиели много кола, това им била тайната.
 
X

Да помогнем на украинските деца!