Турнирът по тенис в София с ново име и спонсор

OFFNews Последна промяна на 21 декември 2017 в 11:46 5403 0

Тенис турнирът в София от категорията АТР 250 вече има ново име. 

"В качеството си на компанията, която представлява собствениците на АТР събитието от категория 250, започващо на 4 февруари 2018 г., ние от Брандплюс потвърждаваме, че събитието ще се състои в гр. София и представяме името на турнира – "София Оупън 2018", заяви директорът на компанията Барат Годхинди, цитиран от Спортал.

“Изказваме цялата си благодарност на досегашния генерален спонсор Гаранти Коза и партньор Коза Уърлд оф Спортс", продължава Годхинди.

“Ние ще организираме събитие от най-високо ниво с ръководството на изключително опитния и уважаван турнирен директор Пол Макнами и неговия международен утвърден екип.

Събитието разполага с финансовата подкрепа на няколко сериозни, значими и големи партньора, с които ще се гарантира успеха на спортно събитие на 2018 г. в София. Очакваме да видим всички в зала "Арена Армеец София" от 4 до 11 февруари 2018 г. и да станем свидетели на страхотни емоции на Централния корт.”

В началото на 2017 година Григор Димитров спечели турнира в София. Той е потвърдил участието си и в предстоящото издание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови