Шарапова записа книгата си на CD

OFFNews 28 юни 2017 в 20:22 1804 1

Бившата номер 1 в женския тенис Мария Шарапова записа и аудио вариант на автобиографията си, която предстои да се появи в книжарниците наесен.

CD-то струва малко повече от книжното тяло с твърди корици - 19,85 долара срещу 15,40.

Записите са продължили над 20 часа или три работни дни, но Шарапова е останала доволна от резултата, което си личи по щастливата й усмивка в края на процеса в студиото.

Правенето на записа осмисли периода на възстановяване на Шарапова, която се контузи през май и пропусна сезона на трева.

Тя ще се завърне на корта на 16 юли, а не както предварително се очакваше на 31 юли за турнира в Станфорд.

Рускинята планира да участва в двубоите от надпреварата World Team Tennis, в която тимовете са съставени от по двама мъже и две жени.

Очаква се Шарапова отново да играе за тима на Ориндж Каунти Брейкърс, за който тя има вече седем участия в предишни години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

28.06 2017 в 22:38

Марияяяяя......ПРЕКРАСНА!!!Тайно си мечтая в СД да има....мултимедийна част.....ТОЛКОВА КРАСОТА трябва да бъде ........СПОДЕЛЕНА.....НЕ ЛИ......
АХ!МАША!!Твоето пъшкане направо оставя мъжката част......БЕЗДИХАННА....
Снимката дори и черно-бяла е МНОГО цветна.....от много време се каня да си направя профил в.....Инстаграм, НАЙ-ВЕЧЕ заради Машенка, е и не само заради нея де;) но тя е основният мотиватор, след края на мача ще се пробвам...