Отложиха мача на Григор в Ню Йорк заради дъжд

OFFNews 30 август 2017 в 01:20 1192 0

Двубоят на най-добрия ни тенисист Григор Димитров от първия кръг на US Open срещу чешкия квалификант Вацлав Шафранек ще се изиграе днес.

Поставеният под №7 в схемата българин трябваше тази нощ да се изправи срещу чеха в последния четвърти двубой на третия по големина корт "Грандстенд".

Дъждът в Ню Йорк обаче обърка сериозно програмата и мачовете извън централния корт "Артър Аш Стейдиъм" бяха отложени за сряда.

Григор ще изиграе мача си с Шафранек отново на "Грандстенд", но този път мачът е втори за деня на този корт и ще започне веднага след доиграването на срещата между поставения под №6 австриец Доминик Тийм и австралиеца Алекс де Мино.

Тийм води в резултата с 6:4, 6:1, 1:0 и е само на сет от победата. Това значи, че мачът на Григор може да започне около 19 часа българско време.

В един от малкото приключили мачове днес, двукратният шампион Рафаел Надал (Испания) победи сърбина Душан Лайович под покрива на "Артър Аш Стейдиъм" със 7:6 (8:6), 6:2, 6:2.

От турнира сензационно отпадна шампионката при дамите Анжелик Кербер. Германката загуби с 3:6, 1:6 от 19-годишната японка Наоми Осака.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!