От лагера на Никол нападнаха Григор след флирта с Маша

OFFNews 05 май 2017 в 21:04 6967 2

Очаквано и напълни разбираемо, от лагера на Никол Шерцингер скочиха на Григор Димитров заради снимките с Мария Шарапова в Мадрид. На нея бившите гаджета се гукаха като влюбени десетокласници. Знае ли човек!

В една от най големите фен страници на певицата започнаха  с ревнивите коментари: "Какво по дяволите... Знаем, че много хора ще започнат да защитават Григор, казвайки, че е просто приятел с Мария Шарапова. Приятели или не, тя му е бивша.

Ти имаш нова приятелка вече. Може ли да бъдеш малко по-уважителен? Всички знаят, че Никол е жена, която ще разбере ситуацията. Но тя не заслужава това.

Няма нищо лошо да си приятел с бившата си, но да сте заедно около корта и да си шепнете нещо в ухото...", гласи пост на феновете на Никол.

Малко по-късно в дискусията се включи самата Никол. "Нямам думи, с които да опиша колко ви ценя и обичам, хора. Наистина имам най-добрите фенове на света. Знам, че не го чувате често от мен, но аз ви чувам и нося със себе си вашата сила и енергия", обясни настоящата (сигурни ли сме вече?) приятелка на българския тенисист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови