Надал: По това време на годината формата ми е ужасна

OFFNews 09 ноември 2019 в 10:03 1756 0

Снимка Instagram: Rafa Nadal

Световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал даде положителна оценка за представянето си през този сезон. Матадора призна, че по това време на годината не е в добра форма и не очаква нищо от предстоящия заключителен турнир на ATP в Лондон.

"Все още не съм стартирал в турнира, но се надявам всичко да е наред. Равносметката ми за 2019 година? Няма как да искам повече, тя е силно положителна.

Не очаквам нищо от себе си на предстоящите финали. Стигал съм много пъти до тях, но обикновено имам проблеми. По това време на годината формата ми не е особено добра, даже бих я определил като ужасна.

Искам най-накрая да спечеля титлата от финалите и се надявам това да се случи. Сигурен съм, че мога да го направя, макар че наистина няма какво повече да искам през този сезон.

Но имам една единствена цел пред себе си сега, а тя е да си тръгна с титлата от Лондон. И ще го постигна, сигурен съм в това. Засега обаче ще мисля мач за мач", каза Надал.

През кампанията Матадора записа на сметката си четири трофея, след като спечели US Open, "Ролан Гарос", както и Мастърс турнирите в Рим и Монреал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови