Кой ще грабне рогата на Христо Стоичков?

OFFNews 25 май 2017 в 13:05 3184 0

Легендата в българския футбол Христо Стоичков е приготвил рога за най-атрактивния тенисист в осмото издание на най-престижния турнир за знаменитости "Асикс Мастърс".

Трофеят вече е транспортиран от етрополското ловно стопанство "Елен" в дипломатически клуб "Глория Палас", който е арена на надпреварата.

Волейболната легенда Любо Ганев и домакинът на състезанието – Николай Божинов, собственик на „Глория Палас” обещават още по-силен блясък на надпреварата. Всички участници и служебни лица ще бъдат екипирани с последен модел тенис комплекти.

Двубоите от турнира започват на 28 май, неделя от 10 часа. Финалът е същия ден, а в петък, 26 май, от 11 часа на националния стадион "Васил Левски" Любо Ганев ще даде пресконференция за повече подробности около надпреварата.

За доброто настроение на зрителите ще се погрижи Димитър Туджаров-Шкумбата и ще докаже, че с вицове може да разсее и най-концентрираните. За съжаление, контузия ще му попречи да излезе на корта тази година.

За победителите и всички полуфиналисти са приготвени девет огромни купи, а всеки участник ще получи малка статуетка за изявата си в осмото издание на турнира.

Големият фаворит и тази година е четирикратният шампион Бойко Борисов. Премиерът за втори път поред ще участва в двойка с Катина Симеонова. Но ако иска да стигне до пети трофей, дуетът ще трябва доста да се изпоти, защото го очаква сериозна конкуренция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews