Григор: Просто се опитах да играя по-добре от миналата година (видео)

OFFNews 02 януари 2019 в 11:41 2855 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Джон Милман (6:3, 6:4) на турнира в Бризбън, че очаква труден мач срещу съперника си в 1/4-финалите в надпреварата Кей Нишикори.

Хасковлията не спести добрите си думи и по адрес на австралиеца, с когото игра и миналата година. Тогава той спаси два мачбола и спечели след повече от два часа и половина игра.

"Спомням си какво се случи миналата година. Мислех си за това в последните дни и знаех как трябва да играя срещу него. Просто се опитах да играя по-добре от миналата година.

Изпитвам голямо уважение към него. Той е невероятен боец, както видяхме отново днес, особено във втория сет. Но успях да запазя спокойствие през целия мач, особено при 4:4.

В момента бих искал да се фокусирам върху това, което се случва от моята страна на мрежата. Нишикори е в силна форма, очаква ме труден мач", каза Димитров.

Японецът, който е номер 9 в световната ранглиста, има четири победи в пет мача срещу Григор. Срещата ще бъде повторение на финала на турнира от 2017 година, когато българинът спечели титлата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !