Григор: Очевидно не съм в оптимално състояние

OFFNews 20 юни 2018 в 11:17 3841 0

Снимка Instagram: Grigor Dimitrov

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не остана никак доволен от изявите си в двубоя срещу Дамир Джумхур (6:3, 6:7, 6:3). Българинът ще се изправи срещу Новак Джокович турнира от сериите АТР 500 в "Куинс".

"Това е сред тези мачове, след които си доволен само от победата. Определено можех да направя някои неща по-добре. Все пак това е само първия ми мач на тревни кортове.

Очевидно не съм в оптимално състояние. Цялостно сервирах добре и ретурите ми се получаваха в точните моменти. Това са добри знаци. Ще опитам да се съсредоточа върху позитивите.

Трябва да печелиш и мачове като този, ако искаш да стигнеш до титлата. Независимо дали се случат в началото, или в края на турнира. Трябва да надиграваш тези тенисисти. Новак игра много добър мач, гледах малко. Тук съм, за да се състезавам и да намеря най-доброто от играта си. Това е всичко", каза Димитров.

Хасковлията ще се изправи срещу Джокович утре не по-рано от 12:00 часа българско време. Гришо има 1 победа от 7 срещи със сърбина и ще опита да подобри баланса си на осминафиналите в "Куинс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews