Григор Димитров във форма, обеща победа над испански ветеран

OFFNews 31 май 2017 в 09:39 2232 3

Има ли място за старите кучета на корта, когато отсреща е Григор Димитров? Дотук отговорът е "не" и се надяваме да бъда затвърден днес.

Първата ни ракета стартира успешно "Ролан Гарос", като отупа френския ветеран Стефан Робер. По този начин Гришо сложи край на неприятна серия от три поредни загуби в първи кръг в Париж. Днес българинът излиза за втория си мач, а негов съперник е друг ветеран, но от Испания - Томи Робредо.

Мачът между двамата е втори по програма на корт 1 и ще започне след края на двубоя между Петра Квитова и Бетани Матек Сандс, които стартират в 12,00 часа българско време. Така Гришо ще излезе около 14,00 ч. наше време. БНТ и Евроспорт предават пряко, изборът на телевизия е ваш.

На последната си тренировка в Париж Григор Димитров наблегна на начален удар, след като срещу Стефан Робер вкара едва 54% първи сервис.

"Ветеран е (б.а. Робредо), ще използва всичко, което има в играта. Играем във формат 3 от 5 сета. Със сигурност няма да е лесен мач, но няма лесни мачове в схемата. Харесвам шансовете си. Физически се чувствам отлично в момента", каза Григор Димитров пред БНТ.

35-годишният Робредо започна на Откритото първенство на Франция с труден успех с 3:1 сета срещу Даниел Еванс в първия кръг. Победителят от мача между Робредо и Димитров ще играе срещу Пабло-Кареньо Буста или Таро Даниел в следващата фаза.

Григор Димитров и Томи Робредо са се изправяли четири пъти един срещу друг, а испанецът води с 3:1 победи. Робредо е на 35 години и в момента заема №274 в ранглистата, но това се дължи на факта, че пропусна почти целия минал сезон. Единствената победа на Гришо беше през 2014 година на твърдите кортове на "Мастърс" турнира в Канада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

3

Denis Rizanov

31.05 2017 в 10:20

Ето един кратък фоторепортаж, да ви "отсрамим" както се казва...

http://ow.ly/8hz730cbaxn


Йончев, престани да трепериш. Ако не съм аз, няма да спечелиш следващата награда на Министерство на истинат... така де информационните технологии и транспорта!
:)

42249

2

Denis Rizanov

31.05 2017 в 10:13

Мълчите като... дръжки на микрофони и 3-ти ден дума не обелвате, че имаме СТРАХОТНА НОВИНА!
ЕДИН ДРУГ български тенисист спечели 4-та ПОРЕДНА ТИТЛА НА ТЕНИС ПЪРВЕНСТВО!
ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ТИТЛА И НИКОЙ НЕ ГО ОТРАЗЯВА!
Само тук там, под сурдинка, апокрифно и почти анонимно някой се престрашава да изрази... радостта си...
Не ви е срам така да мълчите!

http://ow.ly/ytd530cbagR

42249

1

Denis Rizanov

31.05 2017 в 10:09

Григор, та Григор!
Ако не е Григор ше Гришо...
Ако не е Гришо ше е Никол...
Ако не е никол ше е онзи "англичанин" Хамилтън...
Егати неправдата!
А спрете се малко и напишете една ИСТИНСКА СПОРТНА НОВИНА, СВЪРЗАНА С ТЕНИСА!
 
X

Да помогнем на украинските деца!