Григор Димитров се завръща на Sofia Open

OFFNews 29 август 2022 в 13:05 1648 0

Григор Димитров

Снимка Sofia Open

Григор Димитров

Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022. Турнирът по тенис от сериите ATP 250 ще се проведе от 25 септември до 2 октомври в зала "Арена Армеец" в столицата.

"Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома и съм щастлив, че ще участвам на Sofia Open. Пазя невероятни спомени и страхотни емоции от 2017 година. Да усещам тази толкова силна подкрепа на вас - българските фенове, беше много вълнуващо. Самото излизане на корта пред пълната зала е неописуемо изживяване и спомен за цял живот. Прекрасно е, че ще го изживеем отново. Очаквам с нетърпение да ви видя в "Арена Армеец". Ще се видим скоро", казва Григор Димитров пред организаторите на турнира.

Най-добрият български тенисист в историята и №19 в света в момента е шампион в София през 2017 г.

До полунощ на 30 август билетите за турнира ще се продават с 20% намаление. Те са в продажба онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Sofia Open ще се проведе за седми път.

В него ще се включат двукратният шампион Яник Синер, един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание Гаел Монфис, Стан Вавринка, 14-ия в света Пабло Кареньо Буста, Лоренцо Музети.

Билети може да купите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика