Григор Димитров посочи Кевин Андерсън за фаворит

OFFNews 10 август 2018 в 10:21 1652 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на турнира Мастърс в Торонто след трудна победа над Франсис Тиафо.

Българинът е щастлив, че отново, както и в мача срещу Фернандо Вердаско, успя да демонстрира характер в най-важните моменти и да стигне до успеха.

Следващият му съперник е южноафриканецът Кевин Андерсън. Григор не си прави илюзии и обяви, че съперникът му е фаворит в битката помежду им. 

Мачът е в идеално за гледане време - първи на Централния корт и ще започне в 19:30 часа българско време. Двубоят можете да наблюдавате в ефира на MAX Sport 1, както и онлайн на платформата Live.A1.bg.

"Кевин Андерсън играе невероятно през цялата година. Статистиката сочи, че той е фаворит. Аз обаче съм мотивиран да продължа да се боря", заяви първата ни ракета.

"Не се концентрирам върху победите или загубите. Искам да напредвам, да подобрявам играта си. Последните дни определено са добри за мен.

Не се представям на максимума на възможностите си, но съумявам да постигна желания резултат. С всеки мач, с всяка точка трупам увереност, ставам по-стабилен на корта и нещата си идват по местата. Това е чудесна стъпка напред”, каза още Григор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови