Федерер: Много харесвам социалните мрежи, но семeйството ми е приоритет

OFFNews 26 август 2018 в 13:14 1914 0

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че много харесва социалните мрежи, но предпочита да прекарва всеки свободен момент със семейството си пред това да си гледа телефона.

"Усещам, че опитвам да дам на феновете една различна представа. Това е един различен начин да общувам с тях. Просто се опитвам да се забавлявам чрез него.

Винаги съм харесвал да правя снимки. Вероятно ме радва и самия факт, че представям на феновете моменти от малко по-различен ъгъл. Винаги съм бил обаче много внимателен в това, което казвам и правя.

За момента не се затруднявам да отделям част от времето си за социални мрежи, но честно казано избягвам да стоя много пред телефона, тъй като семейството ми е приоритет и предпочитам да съм с него през малкото ми свободно време", каза Федерер.

Маестрото ще започне участието си в турнира от Големия шлем US Open във вторник (28 август) не по-рано от 19:00 часа българско време. Швейцарецът ще играе третия мач на Централния корт срещу японеца Йошихито Нишиока.

Родната суперзвезда Григор Димитров пък излиза срещу Стан Вавринка в понеделник от 19:00 часа българско време в първия мач на "Артър Аш Стейдиъм".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!