Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Фалшиво положителен тест за COVID осуети участие на втората ни ракета в турнир

OFFNews 20 септември 2020 в 16:00 4842 0

Фалшиво положителен тест за COVID-19 осуети участието на втората ни ракета Димитър Кузманов в турнир в Сибиу, Румъния.

За това съобщи тенисистът във Фейсбук.

Бях тестван, защото беше нужно да предоставя отрицателен тест на ATP Challenger в Сибиу, за да мога да се състезавам. За жалост, тестът беше позитивен - пише Кузманов и допълва, че не е имал никакви симптоми и е спазвал всички противоепидемични мерки.

Спортистът прави втори тест във ВМА, но пред това време трябва да откаже участието си в Сибиу, защото изтича срокът, в който е трябвало да потвърди или откаже участието си. Решава да не поема риска и отказва. Днес обаче излиза вторият резултат от тест и той е отрцателен. Спортистът прави трети, за да е сигурен, че е здрав и може да се върне на корта. Преди по-малко от час Кузманов сподели, че третият тест е отрицателен.

"Изпуснах едно състезание заради грешка, която не беше моя, но смятам, че така е трябвало да се случи, защото предстои нещо по-добро", пише Кузманов.

Вчера бях тестван за Covid-19 ,защото беше нужно да предоставя отрицателен тест на ATP Challenger в Сибиу ,за да мога да...

Публикувахте от Dimitar Kuzmanov в Събота, 19 септември 2020 г.

Тест номер 3 излезе днес и за мое успокоение той също е отрицателен ! Два поредни отрицателни теста ! Благодарен съм,че аз и всички около мен са здрави ❤️ Stay safe ????????

Публикувахте от Dimitar Kuzmanov в Неделя, 20 септември 2020 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews