Джокович мисли за Пекин в луксозния си апартамент в Белград

OFFNews 27 септември 2018 в 12:10 3198 0

Бившият номер 1 в света Новак Джокович намери време да се прибере до родната Сърбия. Той посети Белград, за да види една от последните си придобивки - луксозен апартамент в града.

Според местните медии Джокера е платил за имота над 540 000 евро. Джокович сподели, че все още не е решил дали ще участва на турнира от сериите АТР 500 в Пекин следващата седмица.

"Прибирам се в Сърбия, за да видя децата ми и в следващите няколко дни ще реша дали да играя в Пекин. Определено обаче ще участвам в Шанхай," заяви Джокович след участието си за Laver Cup.

Родната ни звезда Григор Димитров пък вече е в китайската столица и направи първата си тренировка на корта. Негов спаринг партньор бе Жан-Жулиен Ройер.

Хасковлията е придружен от целия си щаб, включително масажиста Алгис Христов. Надпреварата в Пекин ще се проведе от 1-и до 7-и октомври.

През миналата година Димитров достигна до полуфиналите, където отстъпи на Рафаел Надал в три сета. Впоследствие Рафа грабна и трофея след лесен успех над Ник Кирьос във финала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови