Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Джокович: Доволен съм как играх срещу Григор

OFFNews 22 юни 2018 в 10:35 3423 0

Снимка Instagram: Novak Djokovic

Новак Джокович изигра много силен мач от началото на сезона и отстрани родната звезда Григор Димитров от турнира от сериите ATP 500 "Куинс". Сърбинът сподели, че продължава да трупа увереност и обясни каква е философията му по пътя към завръщане на върха.

"Нуждая се от такива мачове и такива победи, за да трупам увереност. Доволен съм как играх, подобрявам се и това е позитивен знак. Много съм благодарен на хората за подкрепата, защото те са една от най-големите причини, заради които продължавам да играя.

Трябва време, за да мога в по-продължителен период да мога да играя на високо ниво. За мен беше разочароващо след операцията да знам на какво съм способен, но да не мога да го покажа с играта си.

Изигравах прекрасен мач, но после не успявах да го повторя. Но такъв е животът. Опитвам се да гледам на нещата от друга перспектива, да гледам голямата картина.

Щастливец съм, че съм игра на толкова високо ниво и съм имал толкова много успехи. В този водовъртеж от успех всичко се случва автоматично, не мислиш прекалено много. Трябва ли обаче отново да изградиш това, отнема време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews