Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борис Бекер поздрави Григор за титлата

OFFNews 21 август 2017 в 12:02 2567 0

Снимка Wsopen.com

Тенис легендата Борис Бекер не пропусна да поздрави Григор Димитров за титлата на турнира от сериите "Мастърс 1000" на АТР в Синсинати.

Димитров постигна първи успех от такава надпревара. Той победи на финала Ник Кирьос с 6:3, 7:5, като преди това съперникът му беше отстранил Рафаел Надал.

"Силно съм впечатлен от Григор Димитров. От това, което видях, мога да кажа, че вече съм му фен №1. Невероятен е! Да продължава в същия дух. Още не ни е показал най-доброто от себе си на корта", каза Бекер.

Бившият треньор на Гришо - австралиецът Роджър Рашийд, също отдаде заслуженото на най-добрия български тенисист и го поздрави за първата голяма титла в кариерата му.

Интересното е, че на финала Григор срази австралиеца Ник Кирьос, с когото Роджър Рашийд искаше да работи преди време. "Добра работа на Григор Димитров и отбора му. Насладете се!", написа австралийският специалист в Туитър.

Съперникът на хасковлията на финала - австралиецът Ник Кирьос пък не пропусна да похвали първата ракета на България и поздрави 26-годишния талант за големия му триумф.

"Поздравления, Григор! За мен е удоволствие да те видя в топформа, играеш великолепен тенис. Поздравления и за феновете, макар че повечето от вас бяха за Григор.

Имах известни проблеми в последно време, той пък показа голяма свежест, още веднъж поздравления", сподели по време на церемонията по награждаването Кирьос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews