Версия: Мистериозен мъж е убил 11-годишната Никол в Бургас

OFFNews - Бургас 06 юни 2018 в 15:33 7625 0

Снимка gramofona.com

Димитър Иванов, баща на обвиняемия Иван

Друг човек е убиецът на 11-годишната Никол от Бургас. Това твърди бащата на обвиняемия 15-годишен Иван, Димитър Иванов. Днес започна процесът срещу сина му. Той е обвинен, че през август миналата година, отиват с Никол, с която се запознали във Фейсбук, в блок в „Меден рудник“, където да пушат наргиле. След конфликт между двамата, Иван я наръгва с нож във врата и я оставя да умре в асансьора в мъки, издъхвайки от кръвозагуба.

В асансьора, обаче е имало трети човек, разказа пред журналисти Димитър Иванов.

"... И му слага ножа в ръката. Това става. С яке, вдигнато нагоре и качулка. Той само очите му вижда. Ама туй те не го споменават, защото крият някого. Аз така мисля. Или не си вършат работата, или крият някого...", каза Димитър Иванов.

Димитър Иванов е категоричен, че синът му бегло се е познавал с Никол. Запознали се във Фейсбук, а деня на убийството се срещнали случайно в центъра на Бургас. Момичето било отишло към блока, в който е извършено престъплението, а Иван я последвал, за да не е сама. Това разказа бащата, който бе категоричен, че синът му не би го излъгал. Димитър бе убеден, че Иван не носел нож в себе си.

Днес делото започна по същество в Бургаския окръжен съд, процесът се гледа при закрити врата. Между 3 и 8 години затвор може да получи 15-годишният Иван, ако бъде признат за виновен в убийството на 11-годишната Никол от Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!