Поредният опит на виновния за катастрофата с Милен Цветков да излезе от ареста не успя

OFFNews 10 ноември 2020 в 11:42 2153 2

За пореден път съдът отказа да пусне от ареста Кристиян Николов, причинил катастрофата и смъртта на журналиста Милен Цветков. 

Преди седмица Софийският градски съд отхвърли искането на защитата за по-лека мярка - домашен арест, днес това направи Софийският апелативен съд. Определението не може да бъде обжалвано.

На 2 ноември Кристиан Николов каза пред СГС, че е смазан от медийната атака срещу него и допълни, че поема пълна отговорност за случилото се, но има нужда да е със семейството си.

Николов е в ареста от 21 април, когато причини инцидента с журналиста, който чакаше на червен светофар. Според събраните по делото доказателства Кристиан е карал под въздействието на три наркотика и със скорост 99 км/ч.

Според съдия Петър Стоицев от СГС младият мъж е извършил престъплението по изключително безотговорен, самонадеян и лекомислен начин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

2

NelSun

10.11 2020 в 15:06

Забележете само смазан е от медийната атака, а не от това, че остави две деца без баща. Иначе браво на съда - адекватна реакция.

4015

1

No matter what

10.11 2020 в 13:44

Нали каза, че си признаваш, че трябва да си понесеш последствията! Сега опит да избегнеш. Ами няма как да стане. Погубения човешки живот не е в опити.
 
X

Подкастът на OFFNews