Пчелар, корабен инженер и проектант задържани за мелето в созополския бар „Бикини“

OFFNews-Бургас 25 юли 2017 в 20:00 29750 1

Красимир Апостолов и Димитър Харалампиев - Рочата

Петимата арестувани за побоя, нанесен над клиенти и служители в созополския бар "Бикини" през уикенда, остават за постоянно в ареста, реши преди минути Бургаският районен съд.

Трима от тях се оказаха с интересни професии. Георги Недялков се занимава с отглеждане на пчели и поправка на климатици, Красимир Апостолов бил корабен инженер, а Димитър Харалампиев – Рочата се представи като проектант.

Другите двама - Георги Джендов и Пламен Русев, се водят управители на фирми.

От петимата единствено Димитър Харалампиев е осъждан за нападение над полицай миналата година, за което е в пробация. Двама са реабилитирани, всички са с чисто съдебно минало.

Пред магистратите някои от тях заявиха, че са невинни, отишли са в клуба да се забавляват, като дори не всички от групата се познавали.

Адвокатите им пък обявиха, че за някои от клиентите им няма доказателства, че са участвали в мелето.

Съдът обаче се съобрази с показанията на около десетина свидетели, които заявяват, че петимата задържани са удряли и блъскали клиенти и служители на бара, заплашвали са ги и са били въоръжени.

Според показанията групата от петимата е размахвала ножове, мачете и електрошок, има съмнение и за пистолет.

Решението може да бъде обжалвано пред Бургаския окръжен съд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

1

Новак

26.07 2017 в 06:37

Направо бандата на шахматистите! Инженери и проектанти се забавляват като размахват ножове и електрошок? Други пребиват хора посред бял ден в центъра на столицата . Още по-други ядат тонове луканка, аверите им за кеф и благотворителност возят сирийци от турската до сръбската граници. А пък останалата паплач си чешаме голите и празни тумбаци и гледаме сеира на по-горните. И всички се забавляваме в Бойколандия.
 
X

Да помогнем на украинските деца!