Обвиненият за убийството в куфара проговори: Не било убийство, а фатален инцидент

OFFNews 28 септември 2023 в 14:26 2033 0

Владимиров

Снимка БГНЕС

Орлин Владимиров

Подсъдимият за убийството на съпругата си Евгения - Орлин Владимиров, за първи път проговори и даде своя версия за случилото се.

От думите му се разбра, че не става дума за убийство заради ревност, а за фатален инцидент.

"Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка с моята лява. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, паднахме и двамата, тя се удари в ръба на шкафа и тогава осъзнах какво става. Видях, че тя е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я убил. Започнах да си представям как детето ще се върне от училище и ще види майка си. Започнах да чистя с един моп. Чистих и с тениската си… Не исках синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко", разказа Орлин Владимиров пред съда.

Обясненията му идват на финала на процеса пред Софийския градски съд. Днес обаче той отказа да отговаря на въпросите на съда. 

Евгения изчезна през 2020 г., а по-късно тялото ѝ беше намерено в куфар. Като извършител на престъплението е заподозрян Орлин. Неговият баща е с обвинение в помагачество

На 19 септември защитата на Орлин Владимиров поиска ексхумация на тялото й, защото съдебномедицинската експертиза не била направена компетентно. Съдът обаче отказа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика