Насилник пребивал жена си, докато я докарал до самоубийство

OFFNews 07 ноември 2023 в 20:22 5837 0

насилие

Снимка Интернет

Насилник преби жената, с която живее, и я докара до състояние да направи опит за самоубийство. Прокуратурата във Видин предаде на съд мъжа, съобщи бТВ. 

Драмата започнала от май 2022 г., когато П.Г. заживяла на семейни начала с обвиняемия Т.К. Няколко месеца по-късно двамата сключили граждански брак, като само след 10 дни той нанесъл първия побой над съпругата си.

Пострадалата не сигнализирала полицията и не споделила за случилото се на никого. Побоят се повторил в края на октомври 2022 г.

Вечерта на 11 ноември с.г. между съпрузите отново възникнал скандал, който продължил до около 04:00 ч. на следващия ден. Обвиняемият бил пиян, обиждал жената и я пребил.

Дори когато Т.К. заспал, пострадалата продължила да се страхува от физическо насилие и не виждала изход от ситуацията. Съпругът ѝ принудително ограничавал личния ѝ живот, като не й разрешавал сама да излиза от жилището и я тормозел с постоянни телефонни разговори.

Изплашена и травмирана от случилото се, жената направила опит за самоубийство, като се нагълтала с хапчета. Мъжът ѝ я открил паднала и се обадил на 112. Пристигналият на място медицински екип откарал в болница жената, където лекарите успели да я спасят.

Този път П.Г. подала жалби срещу побойника и завела бракоразводно дело. На 52-годишния мъж била издадена ограничителна заповед.

Той е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие и довеждане до опит за самоубийство чрез жестоко отнасяне. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!