Quantcast

Младежът, прострелял 14-годишно момче, остава в ареста

OFFNews Последна промяна на 08 март 2016 в 18:42 1907 2

16-годишният Ивайло Гаджов, който простреля момче на 14 години пред училище в Княжево, остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд. Определението на съда не подлежи на обжалване.

Според прокуратурата е установено по безспорен начин, че Гаджов е отишъл на местопроизшествието с намерение да извърши саморазправа.

Той е произвел три изстрела, един от които не е бил успешен по технически причини. 

Преди да се саморазправи с 14-годишното момче, Ивайло Гаджев е тествал оръжието и е изпратил снимка на свои приятели. Според прокурора ако пистолетът не е засякъл, обвиняемият е щял да довърши момчето. 

Гаджев ще остане в ареста, тъй като според съда е възможно той да извърши ново престъпление и е с висока степен на обществена опасност. 

Бащата на Ивайло Гаджев показа разпечатка от разговор във Facebook между сина му простреляното момче, според който между двамата е имало спор, съобщи БНР.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.03 2016 в 22:14

Наглите и корумпирани съдии показват, че наистина са такива. Изпечени престъпници, убийци и все паплач от криминално познатият им контингент на вторият ден са навън и си свиркат. А това оглупяло и зомбирано от безполезни компютърни игри и фантасмагорични американски шитни гние наравно с кокошкари, дето пребиват възрастни хора. Така е като родителите не са финансово обезпечени или просто искат справедливост. Глав прокурорището ни да вземе да си извади голямата грозна зурла от един всеизвестен задник и да грухне нещо, барем някой се размърда, Европа-чакай ни...

08.03 2016 в 19:12

Колкото и да ми е противна правната система в САЩ, те имат една много хубава вратичка, в която подобни малки гниди биват съдени като пълнолетни убийци. Тази малка гнида трябва да изгние в затвора защото напълно осъзнава действията си.