Гроздан Караджов за обвинението срещу него: Скалъпена история

OFFNews 09 май 2017 в 21:03 5686 7

Обвинението срещу мен е една скалъпена история. Абсурдно е. Това заяви пред OFFNews бившият депутат от Реформаторския блок Гроздан Караджов след като се запозна с материалите на прокуратурата срещу него.

По-рано днес от той получи обвинение, че "умишлено е улеснил главния изпълнителен директор на „Космо България Мобайл” ЕАД (фирмата собственик на втория мобилен оператор у нас "Глобул", сега "Теленор България") да присвои сумата от 5 545 660,51 лв. и присвоените средства са в големи размери.

Според прокуратурата Караджов е действал като помагач в престъпна схема.

"Компанията ми има десетки договори с този телеком. Интересно е защо са решили, че точно три не са изпълнени. Не са ме викали за становище. Беше нормално да го науча от контрагента", каза Караджов.

Според бившия депутат и трите договора, изброени от прокуратурата, са били изпълнени от фирма подизпълнител на неговата компания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

09.05 2017 в 23:00

Еманацията на всичко свързано с така наречения..“реформаторски блок“......само вижте фотката.......мазна отвратителна гнусна твар......помните ли преди години когато писах за далаверите му с Глобул.....
За тия гнусари трябва само хеликоптера на Дутарте......КАЗАХ!!!