Германия реши: Северин Красимиров ще бъде екстрадиран в България

OFFNews 12 октомври 2018 в 11:02 4236 1

Германия реши: Северин Красимиров ще бъде екстрадиран от Германия в България.

Вторият сенат на Върховния областен съд в Целе се е произнесъл, че разследваният за жестокото убийство на 30-годишната тв водеща Виктория Маринова ще бъде върнат в България, става ясно от официално негово съобщение, цитирано от bTV.

Законът предвижда 10-дневен срок за изпълнение на решението, но това може да се случи и по-рано. Точно кога Красимиров ще бъде върнат у нас все още не е ясно. Дотогава 21-годишният мъж от Русе остава в арест в Германия.

Виктория бе изнасилена и убита по особено мъчителен начин на 6 октомври вечерта, докато тичала по крайбрежната алея край Дунав. Тя е майка на 7-годишно момиченце.

Красимиров не е възразил срещу връщането му в България, съгласил се е то да стане по бързата процедура.

Днес Русе се прощава с Виктория Маринова. Близки и приятели ще изпратят жестоко убитата телевизионна водеща в последния й път. Поклонението започна в 10:30 ч. в храм "Св. Троица". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7568

1

Tabadatko

12.10 2018 в 11:14

Атанас Атанасов
6 часа ·

Така се прави
На 10 октомври /сряда/ Борисов даде брифинг заедно с Цацаров и Маринов, на който наруга медиите и европейските политици. След около два часа извика посланиците да им мели сол на главата. Защото не го уважават! Тези събития предизвикаха фурор в пропагандната машина на властта в стил - "Удри Бойко"!
Същият ден, мужду брифинга и посланиците, Борисов провел заседание на правителството, на което е взето решение да се дадат 43 милиона на Варна, с които общината да купи прословутата "дупка на Гергов". Някои изчислиха, че това е рекорд за Гинес, защото цената на един квадратен метър е - 7600 евро!!! Е да де, ама Гергов рути Нинова!
Какви амплитуди във Варна - Доган си купи цял ТЕЦ за 3500 лева и то с осигурен студен резерв за десетки милиони, а Борисов даде на общината 43 милиона да купят някаква дупка! Тури му пепел.
Сега, обаче след гнусното убийство и дуенето на мускули от Бойко на дневен ред в пропагандната машина на властта се пуска темата - "Да тре