Гаджето на Софи Маринова – в ареста за изнудване

Реакцията на Тодор Давидов – Гринго: „Да ви е*а и съда!“

OFFNews - Бургас 25 септември 2017 в 17:22 17879 2

Снимка burgas24.bg

Софи Маринова пред Районния съд в Айтос

Актуалната половинка на Софи Маринова - Тодор Давидов – Гринго, бе задържан за постоянно в ареста днес. Районният съд в Айтос постанови мярката за него и за сочения за негов съучастник Стефан Сливков, след като прокуратурата им повдигна обвинения за изнудване.

Според държавното обвинение, двамата са рекетирали местен бизнесмен да им плати 50 000 лв., като са заплашвали мъжа с убийство и саморазправа и със семейството му. Гринго бил подбудител, осигурил телефона и сим картите за разговор с жертвата, дори насочвал Стефан какви думи да използва. Изнудваният бизнесмен е Асен Атанасов.

Софи Маринова пристигна да защити любимия си в съдебната зала, като Гринго дори поиска, освен адвоката му, Маринова също да пледира в негова полза, но магистратите не разрешиха.

Поп-фолк изпълнителката посочи, че мъжът й е невинен, бил с нея в бургаска болница, като придружител, а двамата мечтаели да си имат бебе. Изкарвали достатъчно пари и нямало нужда да рекетират някого. Според Софи, обвиненията били дело „на лоши очи“.

Магистратите прецениха, че има достатъчно доказателства, че двамата са извършители на престъплението и ги оставиха за постоянно в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Бургас.

Решението им предизвика избухване от страна на Гринго, който заяви, че е невинен и завърши:

„Да ви е*а и съда!“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

2

рамбо

25.09 2017 в 20:18

Да бяха прибрали и Софка, та да си починат хората от нейните гюбеци. И без туй едва ли не е била наясно с какво се занимава тоя нейния убавец
 
X

Да помогнем на украинските деца!