Гаджето на Софи Маринова остава в ареста (видео)

„Съдебна охрана“ озаптява Гринго в залата

OFFNews - Бургас 02 октомври 2017 в 17:23 13125 1

Гринго на влизане в съда

Тодор Давидов – Гринго остава за постоянно в ареста. Бургаският окръжен съд потвърди най-тежката мярка за неотклонение за него и за сочения за негов съучастник Стефан Сливков.

Според държавното обвинение, двамата са рекетирали бизнесмен от Айтос да им плати 50 000 лв., като са заплашвали мъжа с убийство и саморазправа и със семейството му. Гринго бил подбудител, осигурил телефона и сим картите за разговор с жертвата, дори насочвал Стефан какви думи да използва.

Сливков е признал вината си, посочи неговият адвокат. Пред юриста, обвиняемият е разказал, че е държал пари на айтоския бизнесмен и затова го изнудвал и заплашвал. Адвокатът на Гринго подчерта, че Сливков е променил показанията си и подчертал, че сам е взел решението за престъплението, а не е бил подтикван от приятеля на Софи Маринова.

Самата поп-фолк звезда отново подкрепи любимия си в съдебната зала. Посочи, че нямало нищо вярно в обвинението и тя вярвала безусловно на Гринго.

След произнасянето на мярката в съдебната зала, Давидов отново избухна, след като поиска да каже нещо на Софи Маринова, но охраната на съда не му позволи. Наложи се да го вкарат отново в залата, където да го озаптяват. На излизане, Гринго крещеше, че вътре са ги „утрепали от бой“.

Решението на Окръжния съд е окончателно.

Видео от случката в съдебната зала е заснето от колегите от e-burgas.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews