Баща изнасилвал малолетната си дъщеря, карал я да гледат заедно порно

OFFNews 13 март 2020 в 12:26 20163 0

Баща, принуждавал малолетната си дъщеря да прави секс с него чрез употреба на сила и заплахи, е в затвора в Стара Загора. 

Прокуратурата е внесла в съда обвинителен акт спрямо С.В., на 41 г., за това, че от декември 2014 г. до март 2019 г., включително, в дома си в село в област Стара Загора многократно е блудствал с момичето, извършил е 4 пъти съвкупление с детето, родено през 2006 г., и го принуждавал да гледа порно филми.  

По делото е установено, че обвиняемият С.В. е бил разделен с майката на пострадалото дете, но родителските права не били уредени със съдебно решение. Поради тази причина детето гостувало по различно време при баща си, обикновено в почивните дни. Така той се възползвал от положението на надзор – на баща към дъщеря, и извършил блудствени действия и изнасилване, като пускал на момичето порнографски филми. Пострадалата започнала да се страхува, не искала да се вижда с него и когато разбрала, че действията му са нередни, отказала да се среща с баща си. Той започнал да я причаква пред училище, а когато нейна позната видяла, че я дърпа, за да я качи в колата си, пострадалата споделила с нея и с майка си за деянията на обвиняемия и бил подаден сигнал в полицията.

Обвиняемият С.В. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Най-тежкото наказание, което законът предвижда за престъпленията, в които е обвинен, е „лишаване от свобода“ от 10 до 20 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови