Арестуваха бащата на новородено, набил лекарка в Шейново

OFFNews 03 юли 2017 в 11:23 17211 1

Арестуваха бащата на новородено, набил акушерка в Шейново

Нападателят на лекар в болница "Шейново" е задържан в неделя, съобщиха от прокуратурата. Бащата, който поиска плацентата на новороденото му дете, но не я получи, е в ареста за 72 часа. 

Владимир Стоянов е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службата му, за което е предвидено наказание „лишаване от свобода“ от една до пет години.

В хода на разследването е установено, че на 1 юли около обяд той е поискал от акушер-гинеколога да му предостави плацентата на току-що роденото му дете. Докато лекарката му обяснявала, че има законова процедура, която следва да бъде спазена, я нападнал Нанесъл й удар в главата, вследствие на който тя паднала.

От заключението на първоначално изготвената съдебно-медицинска експертиза се установява, че на пострадалата са нанесени телесни увреждания, довели до причиняване на лека телесна повреда.

Разследването по делото продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

1

поп Дръвчо

03.07 2017 в 13:03

Има майчина следродилна треска, има и татковска. Майките са ясни - като ги изпишат вече нищо им няма освен че много им се спи. По-късметлиите татковци имат махмурлизус акутис кьоркутукус тременс и екзема тротоарис, ама има и по-рядко срещани симптоми.