Vivacom пуска новия таблет Lenovo Yoga Tab 11

OFFNews 18 октомври 2021 в 11:43 951 0

Vivacom пуска в своята търговска мрежа и в онлайн магазина си новия таблет Lenovo Yoga Tab 11. Това е иновативен модел, който предлага звук и картина, близки до кино-изживяване и същевременно може да бъде навсякъде с нас.

Едно от основните предимства на таблета е 11-инчовият TDDI LCD дисплей, с резолюция 2000 x 1200 пиксела, поддръжка на Dolby Vision™ и TÜV сертификат за по-ниска синя светлина. Това му позволява да постигне почти кинематографично изживяване и същевременно да бъде по-безопасен за очите. В добавка устройството разполага и с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos® поддръжка, които доближават усещането до това в кино салона или на стадиона. Вградената технология Lenovo Premium Audio повишава прецизността на звука и позволява кристално чисти гласови повиквания.

Процесорът на Lenovo Yoga Tab 11 е MediaTek Helio G90T, оперативната памет е 4 GB, а вградената – 128 GB. Работи с операционна система Android 11. Както задната, така и предната камера са 8 MP, като задната има и авто-фокус. Устройството поддържа безжичните стандарти Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ ac/ax, MIMO, 2.4 GHz и 5 GHz Dual Band, както и Bluetooth 5.0, а комуникационните му функции се допълват от USB Type-C 2.0 порт.

Таблетът има опция Entertainment Space, която събира цялото развлекателно съдържание на едно място, включително филми, телевизионни предавания, книги и игри. Режимът Google Kids Space от своя страна осигурява безопасно пространство за децата. То не само ги предпазва от заплахите в интернет, но и им помага да учат и да се развиват с помощта на съдържание, създадено и подбрано специално за да стимулира любопитството им.

Таблетът е с размери 256.84 на 169.02 на 8.3 мм. и тежи 655 грама. Той разполага и с удобна стойка от неръждаема стомана, която позволява разполагането му по различни начини. Батерията му е с капацитет 7700 mAh и има опция за 20W бързо зареждане.

Lenovo Yoga Tab 11 се предлага в комплект с оригинален калъф на цена 28,98 лв. на месец в комбинация с план i-Traffic XXL+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови