Vivacom предлага новия смартфон HUAWEI NOVA 11 PRO

OFFNews 26 юни 2023 в 18:27 792 0

смартфони
Vivacom разширява богатата си селекция от предложения на смартфони с HUAWEI NOVA 11 PRO – висок клас смартфон с фокус върху портретната фотография, луксозен дизайн и извит дисплей.

Vivacom разширява богатата си селекция от предложения на смартфони с HUAWEI NOVA 11 PRO – висок клас смартфон с фокус върху портретната фотография, луксозен дизайн и извит дисплей.

Смартфонът се предлагат в комплект с HUAWEI Freebuds 5i от 15 юни до 2 юли. Гамата от атрактивни устройства се допълва от ултра издръжливия HUAWEI Y91.

Феновете на марката могат да закупят HUAWEI NOVA 11 PRO в комплект със слушалки Freebuds 5i на специалната цена от 31,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300, а HUAWEI Y91 за 15,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

HUAWEI NOVA 11 PRO предлага нестандартен елегантен дизайн с кожен гръб. 6,78-инчовият безупречен OLED извит дисплей осигурява изключителна производителност. С поддръжката на показване на HDR снимки и подобреното от AI ултра HD качество на изображението всеки детайл оживява. Устройството е оборудвано с HUAWEI Kunlun Glass, осигуряващо по-голяма цялостна устойчивост на падане. С голямата батерия с капацитет 4500mAh и 100 W HUAWEI SuperCharge Turbo2, устройството може да се зареди напълно само за 20 минути, когато екранът е изключен. Впечатляващата 60-мегапикселова двойна селфи камера със суперширокоъгълен фокус подарява на потребителите невероятно качествени селфита.

HUAWEI Y91 е оборудван с 6.95-инчов елегантен екран и поддържа разделителна способност FullHD+, като работи със софтуер EMUI13. Батерията е със зашеметяващия капацитет от 7000mAh, който позволява до 29 часа продължително гледане на видео. Моделът разполага и със симетрични двойни стерео високоговорители, които осигуряват невероятна дълбочина на звука, както и с 50-мегапикселов сензор с изкуствен интелект, допълнен от 2-мегапикселов модул за заснемане на уникални кадри.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика