VIVACOM подарява по 100 000 МВ на максимална скорост към мобилните си планове

Светослав Метанов 01 юни 2018 в 16:25 4284 0

Летните месеци ще са пълни с безкрайни интернет емоции. От днес потребителите на VIVACOM, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилни услуги, ще получат бонус - по 100 000 MB интернет на максимална скорост.

Допълнителните мегабайти са месечни и могат да се използват в рамките на първите три месеца от подписването на договора.

Това означава, че клиентите на телекома, които изберат своя план, ще си подсигурят свободно сърфиране в мрежата за цяло лято. Гледане на видеа от плажа, споделяне на всеки специален момент онлайн, видео разговори, работа от вилата, гейминг до превъртане на любимата игра – всичко е възможно със 100 000 мегабайта на разположение в 4G мрежата с най-добро покритие на населението.

Промоцията ще е валидна за всички планове за гласови услуги от SMART M+ до SMART XL+. Така и потребителите на по-достъпни тарифи като SMART M+ за 19,99 лв. на месец ще имат на разположение допълнителни 100 000 мегабайта за всеки от първите 3 месеца.

Бонус мегабайти ще получат и абонатите, които изберат някой от пакетите за мобилни данни от i-Traffic M+ до i-Traffic XXL+.

Цените на тарифите варират от 16,99 лв. до 39,99 лв. на месец.

Атрактивното предложение за двете услуги важи както за частни, така и за бизнес клиенти, при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор за две години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови