VIVACOM обновява плановете за потребители със зрителни и слухови увреждания

Настоящите абонати на тарифите могат да преминат към новите по-изгодни условия по всяко време без неустойки

OFFNews Последна промяна на 01 юли 2019 в 13:03 3265 0

Потребителите със зрителни и слухови увреждания, ползващи мобилните услуги на VIVACOM, вече ще могат да се възползват от по-атрактивни оферти с много включени минути и мегабайти.

Телекомът стартира предлагането на планове, ориентирани към крайни клиенти с такъв тип увреждания още през март 2017 г, а от 1-ви юли плановете ще бъдат обновени, като включените безплатни минути в плановете вече ще са валидни и към универсални номера 0700. 

Наличието на безплатни минути към номера 0700 значително ще облекчи потребителите, тъй като обажданията към различни институции, използващи такива номера, няма да се таксуват, докато клиентите имат неизразходени минути в плана си. Другата новост ще са включените международни минути в плановете, които позволяват общуване с роднини и приятели в държави от Европейския съюз при обаждания от България.

Хората със зрителни увреждания ще могат да разчитат на 2000 национални минути за България, в роуминг в ЕС и към номера 0700, както и 50 минути за международни разговори от мрежата на VIVACOM към всички мобилни и фиксирани мрежи в ЕС. Допълнително ще получат и 1 500 МВ мобилен интернет на максимална скорост, 2 300 безплатни MB в роуминг в ЕС и мобилна телевизия TV GO с над 30 канала.

За хората с нарушен слух обновената тарифа ще предложи повече мегабайти за високоскоростен интернет – 6 000 МВ на максимална скорост и 2 300 безплатни МВ в роуминг в ЕС. Планът предлага още 1 000 национални минути за разговори в България, в роуминг в ЕС и към универсални номера 0700, както и 50 минути за международни разговори от мрежата на VIVACOM към мобилни и фиксирани мрежи в ЕС.

Всеки настоящ клиент с абонамент на специалните тарифни планове ще има възможност да премине към новите условия по всяко време. Това улеснява потребителите, като им позволява да преподпишат своя договор на по-изгодни условия, без да плащат неустойка или такса за смяна на тарифния план.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови