Теленор стартира услугата за защита от интернет опасности 'Онлайн защита'

OFFNews 05 октомври 2020 в 14:06 2896 0

Теленор предлага услугата за защита от опасности в интернет "Онлайн защита", която се активира и управлява лесно и бързо през мобилното приложение MyTelenor. Услугата предоставя лесен начин за защита на клиентите и техните близки, като не изисква инсталацията на допълнителен софтуер, а е внедрена в мрежата на Теленор. Услугата е част от дългогодишните усилия на оператора да осигури безопасност в интернет за своите клиенти.

"Онлайн защита" предоставя защита от различни опасности в интернет, включително от вируси и други зловредни софтуери, фишинг, спам сайтове, компрометирани уебсайтове и други.

Услугата също така предоставя възможност за управление на съдържанието в мрежата на Теленор, до което клиентите имат достъп. Това включва филтриране на сайтове по категории, както и изготвяне на списъци с позволени и забранени страници, и уебсайтове. Клиентите, които използват "Онлайн защита" могат да видят и различен тип статистики в приложението MyTelenor

Активацията на "Онлайн защита" е възможна през мобилното приложение MyTelenor, както и в магазинната мрежа на оператора. Потребителите могат да изберат за кои от техните номера да активират услугата, като могат да управляват защитата, филтрирането и списъците за достъп за всеки отделен номер в приложението MyTelenor.

Теленор предлага "Онлайн защита" на цена от 1,20 лв. на месец за всички потребителите на абонаментни планове с включен мобилен интернет. При активация на услугата, клиентите получават 3 месеца безплатен тестов период. За абонатите на абонаментни планове с месечна такса над 50 лв., услугата е без допълнително заплащане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews