Шанс за 17 награди, ако посетиш магазин на Виваком

OFFNews 19 януари 2018 в 15:57 2389 0

До края на този месец всеки, който мечтае за нов телефон, има шанс да получи смартфон от Motorola и VIVACOM. Това е само една от 17-те награди, подготвени специално за януарската игра “Твоят MOTO момент“.

Участието в играта е лесно и не е обвързано с покупка. Достатъчно е да посетите магазин на VIVACOM, да откриете специалния щанд на Motorola и да разгледате изложените устройства. В едно от тях е инсталирано мобилно приложение. Регистрирате се на място, отговаряте на един кратък въпрос, и това е. Независимо какъв е отговорът, ще участвате в томбола за 17 награди. След това само чакате късметът ви да се усмихне на 2-ри февруари, когато ще бъде изтеглен жребият между всички участници в играта.

Наградите са неустоими: два смартфона Moto E4 Plus; пет слушалки Motorola Pulse Max; пет пауърбенкове „Motorola power pack micro“ и пет гривни Lenovo Fitness Band G02.

Ще откриете специалния щанд на Моторола в 61 магазина на VIVACOM в цялата страна. Предварителна проверка на участващите в играта магазини може да бъде направена във фейсбук страницата на VIVACOM:

https://www.facebook.com/notes/vivacom/игра-твоят-moto-момент/1846280752082943/

Късметлиите от жребия също ще бъдат обявени там.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови