Pay by VIVACOM предлага на ползвателите физическа карта без такса за издаване и доставка

OFFNews 08 март 2021 в 12:03 2341 0

По повод рождения си ден дигиталният портфейл Pay by VIVACOM предоставя на потребителите на приложението възможността да заявят своята физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка.

Всички заявили своята карта до 28.03 включително, ще получат карта с изчистен и минималистичен дизайн, напълно безплатно до удобен за тях адрес.

Заявяването става лесно и удобно в 3 стъпки. След влизане в приложението, потребителите трябва да изберат меню Cards (Карти), секция Payments (Плащания) и да поръчат своята физическата карта без да заплащат такса за издаване или доставка.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България, която разполага с всички функционалности на безконтактните карти, но предлага допълнително ниво на сигурност, защото на нея са изписани единствено имената на картодържателя. Цялата друга чувствителна информация - уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кода за онлайн плащания и срокът на валидност, се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до тях има само титулярят, след използване на биометричните си данни или секретен код за отключване на Pay by VIVACOM.

Физическата карта Mastercard Digital First може да се „отключва“ и „заключва“ директно в приложението, като това става единствено от потребителя чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. За всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови