От днес Samsung Galaxy Note20 Ultra е съвместим с 5G мрежата на VIVACOM

OFFNews 31 януари 2021 в 12:27 1782 0

Актуалният флагман от серията Note на Samsung - Note20 Ultra вече поддържа 5G мрежата на VIVACOM. Така клиентите на оператора имат на разположение още едно устройство, чрез което да се възползват от възможностите на ултра бързата свързаност с отлично качество и огромен капацитет.

Samsung Galaxy Note20 Ultra предлага редица подобрения за цялостно удовлетворение на високите изисквания на съвременния потребител. Моделът залага на традиционната висока функционалност, комбинирана с елегантен и модерен дизайн.

Устройството разполага с отличителната за Note серията S-Pen, който прави използването на любимите приложения още по- лесно и удобно.

Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа притежава обширен 6,9 инчoв WQHD+ Dynamic АМОLЕD 2x дисплей за високо качество на картината. Камерите гарантират изключително чисто и ясно изображение. Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа е оборудван cъc 108 МР тройна камера и 10 MP селфи камера. Устройството записва видео в peзoлюция 8K. Още едно негово предимство е мощната батерия с капацитет 4500 mАh.

Сега ценителите на марката могат да използват потенциала на своя смартфон за работа, общуване и забавление и в 5G мрежата на VIVACOM.

VIVACOM постоянно обновява портфолиото си с устройства, които са съвместими с 5G мрежата на оператора. На разположение на потребителите вече са моделите Huawei P40 Pro, Huawei Mate 40 Pro, Motorola G 5G.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови