Новият Vivacom 5G смартфон е устройство на месеца

Смартфонът на телекома се предлага за 1 лев на месец с план Unlimited 300

OFFNews 03 октомври 2023 в 18:15 821 0

смартфон
Новият Vivacom 5G смартфон, който беше представен по време на първата годишнина от плановете Unlimited, е смартфонът на месец октомври в мрежата на Vivacom.

Новият Vivacom 5G смартфон, който беше представен по време на първата годишнина от плановете Unlimited, е смартфонът на месец октомври в мрежата на Vivacom. Атрактивното устройство идва с 3 години гаранция и може да бъде закупено на цена от 1 лев на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за абонаментния план Unlimited 300. Специалната оферта ще бъде налична през целия октомври както в търговските обекти на Vivacom, така и в онлайн магазина на телекома.

Vivacom 5G смартфон се откроява със своята функционалност, като на преден план изпъква безкомпромисното 5G изживяване в най-голямата 5G мрежа в България. Устройството идва със зашеметяващ 6,52-инчов HD+ дисплей, който е достатъчно голям, за да предостави качествена картина, но и пасва добре в ръката. На задния панел са разположени два основни 50 МР и 2 МР сензора с изкуствен интелект за улавяне на най-ярките моменти, а в предната част се намира 5 МР селфи камера.

Освен страхотния дизайн, Vivacom 5G смартфон впечатлява с чудесна производителност благодарение на 8-ядрения процесор Unisoc T760, оптимизиращ ефективността на приложенията. Устройството работи с 128 GB вградена памет и динамична 4GB RAM памет с възможност за разширяване с още 4GB.

За да бъде максимално време на разположение, Vivacom 5G смартфон използва дълготрайна 5000 mAh батерия, оборудвана с изкуствен интелект за допълнително пестене на енергия. Телефонът поддържа NFC свързаност за безпроблемно извършване на транзакции само с едно докосване, предоставя ново ниво на скорост по време на стриймване, сърфиране или гейминг и върви в комплект с калъф и защитно фолио.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!