Новият таблет за цялото семейство е Lenovo Tab 7

OFFNews 03 януари 2018 в 15:33 1921 0

Януари продължава да поддържа празничния дух с редица именни дни и поводи за срещи с роднини и приятели. Специално за всички, които търсят повод да зарадват близките или себе си, VIVACOM дава тази възможност с таблета Lenovo Tab 7.

Това е перфектният избор за подарък на всеки член от семейството, дори при намаления следпразничен бюджет, защото идва на цена от 1 лев с план i-Traffic XXL+ от VIVACOM.

Дисплеят на Lenovo Tab 7 е HD IPS, което означава, че филмите на него оживяват в ярки и контрастни цветове, допълнени с реален звук от високоговорителя, снабден с Dolby Atmos® система. Ето как малкият екран привлича всички у дома.
И тъкмо защото се ползва от цялото семейство, този таблет притежава способността да пази стриктно данните на всеки и да се управлява едновременно от различни потребителски профили. Децата и родителите имат своето лично пространство на таблета, непокътнато и добре съхранено. Споделяй каквото пожелаеш, а каквото е лично за теб – съхранявай на сигурно място.

Предлаганата от VIVACOM версия на таблета поддържа 4G. Това означава бързо и лесно сваляне и качване на данни (филми, видео клипове, картинки и снимки), стриймване без досадното прекъсване, бързо и безпроблемно зареждане на страници от интернет.

Всичко това се помещава в изненадващо тънко и леко устройство, но с двойно повече вградена памет – 16GB, в синхрон с актуалния Android 7.0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови