Ексклузивно Тежка катастрофа на сръбски автобус с деца на АМ Тракия: има ранени

neosat с ноемврийска промоция за доставка на сателитна телевизия с най-високо качество

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители на услугата и осигурява високо качество на достъпни цени.

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2020 в 15:25 3487 0

Неустоима промоция до края на месец ноември предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна телевизия в България.

Горещите предложения са за три пакета - Класик Хит, Класик Нео Хит и Премиум Хит и стартират от едва 10,99 лв. на месец с включен приемник. Всички, които се запишат за промоцията до 30.11.2020 г. ще имат възможността да се възползват от изключително добрите условия, като промоцията важи за период от шест месеца.

Пакет Класик Хит е на стойност 10,99 лв./месец и включва над 100 тв канала (40+ HD) от пакет Класик (на редовна цена от 14,99 лв), както и 1 бр. приемник предоставен за срока на промоцията, без допълнително заплащане.

Пакетът Класик Нео Хит е на стойност 14,99 лв. вместо от 18,59 лв./месец и включва каналите от Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки. Към този вариант също се предоставя 1 бр. приемник за 6-те месеца, които обхваща промоцията, без допълнително заплащане.

За най-запалените телевизионни любители също е помислено и те могат да си подарят Премиум Хит на изкушаващата цена от 20,99 лв./месец вместо стандартната 25,99 лв. за Премиум пакета. Това предложение включва колекция от над 200 тв канала (100+ HD) с различно информационно и тематично съдържание и 1 бр. приемник за целия период на промоцията, без допълнително заплащане.

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители, които имат имат пълната свобода сами да избират за какъв срок да заплащат услугата, като минималният период е един месец.

„Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на достъпна цена. За нас е изключително важно всеки потребител да има свободата да избира кога и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия.“, сподели Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

За neosat:

neosat е единственият изцяло български доставчик на телевизия, който използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията набляга на гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови