neosat – новият изцяло български сателитен оператор

2020 души ще могат да тестват безплатно услугите на компанията за срок от два месеца

OFFNews Последна промяна на 06 май 2020 в 14:34 7431 0

На дигитална пресконференция бе обявен новият изцяло български сателитен оператор neosat. Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на българския сателит България Сат-1. Слоганът на neosat “Вселена от възможности” отразява свободата, гъвкавостта и качеството, зад които застава екипът на компанията.

Компанията стартира с безплатен двумесечен тестови период за първите 2020 записали се ентусиасти на neosat.com. Услугата дава достъп до над 210 канала, от които 120 във висока резолюция (HD). Основното предимство за потребителите е свободата на избор по отношение на срока на договора и характеристиките на пакетите. Всеки абонат ще има право да прекрати договора си без неустойки по всяко време, както и да добавя и премахва канали и пакети, адаптирайки услугата спрямо своите моментни нужди.

„От години няма съществено развитие в областта на сателитната телевизия у нас, която да съответства на развитието на качеството на самите телевизори и големината на екраните, с необходимата стабилност и постоянство на качеството”, каза изпълнителният директор на neosat Максим Заяков.

“Сателитната телевизия беше доста подценявана дълго време, но точно сега в условията на изолация и високо потребление на интернет, натоварващо мрежите до краен предел, се доказа че най-сигурния и качествен метод за получаване на информация и забавление през ТВ екран е сателитната телевизия”, коментира той.

neosat е единствената изцяло българска компания за сателитна телевизия, която използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Освен това, компанията предлага на своите клиенти прозрачност и възможността да изберат това, което искат да гледат.

“Нашата мисия е да доставим и установим трайно на пазара ТВ услуга с качество и при гъвкави условия, които българският потребител заслужава”, допълва Заяков.

Заявки за безплатен тест ще се приемат до 31 май, включително, като потребителите могат да се запишат на www.neosat.com или на тел. 070016360.

Тестът не обвързва потребителя по никакъв начин и започва от датата на инсталиране на услугата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови