Най-новият модел на Motorola - ONE Action вече е в магазините VIVACOM

OFFNews 19 август 2019 в 12:27 1120 0

Motorola - ONE Action вече се прeдлага в магазинната мрежа на VIVACOM, както и онлайн на цена от 12,98 лв. на месец в комбинация с план Smart U.

Устройството разполага с иновативен 6.3“ CinemaVision дисплей, със 21:9 съотношение на екрана, осигурявайки максимално добро визуално изживяване, сравнимо с това на кино екран. Дисплеят е удобство за всеки, който обича да преглежда съдържание, да сърфира в мрежата или да пише съобщения в движение на голям екран.

Motorola ONE Action предоставя възможност на потребителите да заснемат в кадър, обекти с различна големина и разположение, благодарение на ултра-широкоъгълната леща. Тройната камера – основна 12+16+5MP, притежава и Quad-Pixel технология, която гарантира професионално заснемане с добро качество и светлина на снимките.

Осем-ядреният процесор, спомага за прецизната работа на камерата чрез изкуствения интелект (AI), който автоматично подобрява фокуса на заснетите обекти в кадър. Благодарение на мощната 3 500 mAh батерия смартфонът може да издържа продължително време при интензивна употреба, което гарантира ефективността на Motorola ONE Action.

Елегантният и изчистен модел може да бъде закупен в два модерни цвята – бяло и сиво.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови