Иновации по време на пандемия, рецесия, протести

OFFNews 14 януари 2021 в 12:00 2287 0

Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарайте с нас, за да се заредите със знание за бъдещето, позитивност и енергия за новаторство. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от София Ивент Център ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads - “Кръстопътища на иновациите” е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Как се организира международен форум по време на пандемия? Разбира се, дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София с най-изявените български журналисти, като водещи и модератори.

В трите панела - Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция? ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и др. Идват от 7 държави - САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Дания, Русия, за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

Футуристът Рик Вера, мениджър Технологии в Световната банка Ирма Менцер, икономистът от Оксфорд Димитър Бечев, президентът на асоциацията на жените в европейския бизнес Юлия Старк и др. Ще бъдат модерирани от Венелин Петков, Ирина Недева, Миролюба Бенатова, Мария Черешева и др.

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет на цена за ранна регистрация на: www.innovationexplorer.bg. Пълната програма е отразена на сайта на събитието.

При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на вашия адрес.

Събитието се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis и Schneider Electric Bulgaria. И с основната подкрепа на Кока Кола България и JTN.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови