Innovation Explorer Day на 25 февруари в София Тех Парк

OFFNews 08 януари 2016 в 11:18 3461 1

На 25 февруари 2016 г. в София Тех Парк ще се проведе второто издание на Innovation Explorer Day - първото бизнес събитие в България с фокус върху иновациите и глобалните методологии в тази област.

Тази година организираният от Innovation Starter и в "Капитал" форум ще покаже иновациите не като илюзорни проекти и продукти от бъдещето, а като резултат от човешкия прогрес, усилия и грешки. Затова и лекторите ще споделят опит и истории от практиката за дългия път до иновациите, минаващ през възходи и падения.

Форумът ще засегне пет основни теми – креативност, отворени иновации, подривни иновации, социални иновации и развитие на нови продукти и услуги. Гостите са от компании, които са доказали своята иновативност и които променят бизнес средата и методите на работа. Сред тях са Юрген Бенинг от Intel, Ким Уайли от Google, Филип Флоетото от Pixar, Нир Рефуа от McCann Erickson, Пол Джеремая от HPE , Елвин Гури от Емпауър Кепитал и други.

Освен лекции, са предвидени и четири семинара – „Дизайн мислене: Как да създадеш перфектното мобилно приложение“, воден от 7 човека от екипа по Дизайн мислене на SAP Labs Bulgaria, „Креативният процес“, воден от Антони Христов и Филип Флоетото от Pixar, и „Продуктови иновации“, воден от Феликс вон Хелд от немския Институт за методологии за иновации и променящи се методологии, “Подривни иновации”, воден от екип на Виенски университет. Таксата за присъствие на форума е между 180 и 400 лв. (Early Bird пропуските са между 130 и 300 лв.).

Innovation Starter е първата българска агенция за иновации, която реализира бизнес, публични и образователни проекти с цел промяна на средата и на културата на иновации у нас. Innovation Starter организира практически обучения и консултации, чрез които да запознава студенти по маркетинг, реклама и бизнес развитие, търговски компании, нестопански предприятия, държавни институции и start-up компании с принципите на: изграждане на дългосрочна култура на иновации в една среда; последователното изобретателско мислене и неговите методологии; инструментите за генериране на иновативни идеи; работа с конкретни казуси за иновиране и ре-новиране на продукти, услуги и процеси; консултации и анализ на портфолио от продукти и услуги, бизнес развитие; прилагане на принципите на изобретателското мислене в интернет проекти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови