FirePhone - технологичното бижу на Amazon

Николаос Цитиридис 19 юни 2014 в 17:50 3821 2

Снимка FirePhone

Онлайн магазинът Amazon представи първия си смартфон - FirePhone. На пръв поглед телефонът не е нещо особено и не грабва с иновативен дизайн, но в сърцевината на устройството се намира неговата уникалност.

FirePhone предоставя на потребителите красив дисплей с изящни цветове - той може да възпроизвежда 3D изображения от нов за потребителите на смартфони вид.

Екранът и четирите инфрачервени камери, разположени отпред, ни позволяват да сменяме перспективата на картината само с поглед или помръдване на главата - съвсем ново изживяване за любителите на технологии.

Android базираният смартфон притежава и качество, което до момента сме срещали само в приложението на Google Gogles, а именно - да разпознава обекти, които камерата вижда.

Приложението се нарича FireFly и може да разпознава милиони предмети, като книги и дори кадри от филми, след което показва цялата ни нужна информация за предмета на нашето търсене.

Характеристиките на FirePhone също не са за подценяване: 4,7-инчов екран, 2 gb рам памет, 32/64 gb вътрешна памет, 13 MP камера отзад и "селфи" камера 2,1 MP, процесорът е 4-ядрен, а батерията е с капацитет от 2400 Mah.

Видео ревю на иновативния смартфон, който ще излезе на пазара в края на следващия месец, може да видите тук:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!