До 300 лв. отстъпка на най-актуалните смартфони Motorola в онлайн магазина на Vivacom

OFFNews 21 април 2021 в 17:27 1676 0

От днес до края на април, потребителите могат да се възползват от изгодни предложения на най-актуалните и предпочитани смартфони Motorola с отстъпка до 300лв. в онлайн магазина на Vivacom.

В промоцията са включени и трите 5G модела на марката, съвместими с 5G мрежaта на Vivacom – moto G 5G, moto g100 и сгъваемият motorola razr 5G, а също и други устройства с различни характеристики и параметри и от различни ценови категории.

Moto G 5G е най-достъпният 5G модел в портфолиото на Vivacom. Той предлага на потребителите обширен 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, мощен процесор, тройна камера и батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни с едно зареждане. Всичко това го прави удобен и функционален за различните ситуация от ежедневието. В настоящата онлайн промоция с до 300 лв. намаление е и сгъваемият смартфон на марката - motorola razr 5G. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Той предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, който позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят лесно и удобно, дори в сгънато състояние. С нови по-ниски цени само до 30 април се предлагат и най-новите модели moto g30 и motog100. Устройствата съчетават мощен процесор, голям дисплей и впечатляваща четворна 64 МР камера с ултрависока разделителна способност и технологията Quad Pixel. Смартфоните имат честота на опресняване на картината 90 Hz, оборудвани са с батерия с капацитет 5 000 mAh и поддържат бързо зареждане Turbo Power 20W. Моделите са с водоотблъскващо покритие, предпазващо ги от случайно намокряне или пръски дъжд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови