Бъдете в крак с новините на SQUID в Huawei Браузър – сега и с допълнителни категории

OFFNews 13 април 2021 в 16:50 3133 0

СТОКХОЛМ - 13 април 2021 - SQUID е мощна новинарска услуга достъпна за милиони потребители на Huawei в над 60 страни. Сега, Huawei Browser стартира и с допълнителни категории като видео новини, подкасти и спорт и др.

Huawei Browser предоставя на потребителите високоскоростно сърфиране в интернет и удобно търсене, за изчерпателно и уникално потребителско изживяване. Освен че предоставя нови и забележителни функции, Huawei Browser е посветена на цялостна защита на поверителността за потребителите на телефони и таблети.

SQUID News предоставя мощната си новинарска услуга в смесена емисия, така че потребителите ще имат най-важните новини само с един поглед, а също и допълнителни категории като видео, подкасти, спорт, наука и др. Това дава възможност на потребителите да останат в течение с последните новини от различни категории и да се гмурнат в океана от новини. Потребителите ще получават всички новини със SQUID от най-добрите местни, регионални и международни медии в реално време.

Изтеглете Huawei Browser безплатно от Huawei AppGallery, за да се насладите на най-интересните и актуални новини от SQUID в Huawei Browser.

"SQUID News предоставя интересни и вълнуващи новини от водещи издатели по целия свят в Huawei Browser. Потребителите вече могат да четат новини от различни теми и не само да са в крак с последните и най-важните новини, но и да слушат най-новите подкасти или да гледат видео новини", казва Йохан Отхалиус, главен изпълнителен директор и основател на SQUID.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови